Existují dvě slova, která mohou změnit váš život k nepoznání. Jsou to slova "Dost" a "Hoden".

Proč tedy "Dost"?

Vždycky něco chybí. Nedostatek peněz, nedostatek lásky, nedostatek pozornosti, nedostatek sebedůvěry a tak dále. Co kdybychom místo toho, abychom se zabývali tím, že nám něco chybí, začali přemýšlet o tom, co máme? Vždyť vesmír, Bůh nebo Život, jak chcete, nám dává to, na co během dne nejvíce myslíme!

Zkuste si říct - "Mám dost lásky!".

Jak se cítíte, když si to řeknete? Pravděpodobně se dostaví pocit radosti a vy si teď s radostí opakujete - "Mám dost peněz! Mám dost zdraví! Mám dost lásky! Mám dost štěstí! Mám dost radosti!" - Můžete si říkat, co chcete - "Mám dost místa na cestě! (pro řidiče), jsem dostatečně krásná, abych byla sebevědomá! Mám dost tvůrčí energie! Mám dost sebeovládání a sebedůvěry, abych byl výjimečný!".

Hrajte si s tímto slovem, jak chcete!

Buďte dítětem a pociťujte, že opravdu žijete v hojnosti! Vymyslete si k němu nádhernou afirmaci a opakujte ji nebo ji umístěte na viditelné místo. Nic vám nechybí! Žijete v hojnosti!

Druhé slovo je "hodná".

Pokud něco nemáme, znamená to, že to nepotřebujeme nebo se nepovažujeme za hodné (ve většině případů). Podle stejného vzoru jako výše si tedy opakujeme - "Jsem hoden lásky! Jsem hoden peněz! Jsem hoden potěšení, náklonnosti a lásky! Jsem hoden vlastnit auto...! Jsem hodna muže, který mě miluje! Jsem hodna těch nejlepších věcí v životě!".

Opakujte, dokud neuvěříte, a pak se začnou dít zázraky!

Žena v harmonii - přitahuje do svého života Štěstí, Lásku, Úspěch, Štěstí a Bohatství!

Hlavní foto: kakao.im