Mluvit pravdu je mnohem snazší než lhát, než si vymýšlet různé příběhy. Jde o to, že se tak nemusíte namáhat, něco si vymýšlet a pamatovat si, co bylo řečeno a komu to bylo řečeno.

Lidé s tímto názorem souhlasí, všímají si, že je správný, že je v něm vše souvislé a logické. Jde o to, že se jím řídí jen určité procento veřejnosti, které se mimochodem za tohoto stavu věcí dá vždy věřit.

Někteří lidé neříkají celou pravdu a nesnaží se své chování změnit. Jsou narozeni v několika znameních zvěrokruhu.

Blíženci

Lidé v této konstelaci nikdy nepodvádějí ze zlého úmyslu. Blíženci jsou dobromyslní a nechtějí nikomu ublížit ani ho zranit, ale jejich chování se nemění. Na dotaz ohledně nějaké události si vymýšlejí nejrůznější historky. Nikdy se také nepřiznají k tomu, co právě dělají.

Představitelé z tohoto znamení často nedělají vůbec nic, protože si uvědomují, že by je ostatní mohli odsoudit. O slovech Blíženců je třeba pochybovat, i když mohou znít přesvědčivě. V takovém případě nebude při komunikaci s nimi nikdy problém.

Panna

Tyto pedantské osobnosti nemusí být upřímné ani při vší své lásce k pravidlům. To bude případ Panny, pokud se jim nebude dařit. Tito jedinci nebudou lhát, aby se ospravedlnili.

Představitelé z pod této konstelace jednoduše zatají, že došlo k nepříjemné události, která ohrozila jejich pověst.

Štír

Lidé v tomto znamení se nebudou vyjadřovat k otázkám, v nichž mohou s někým nesouhlasit. Štíři budou předstírat neutralitu a skrývat své názory i před svými nejbližšími.

Takto se chovají, aby se nedostali do sporu. Štíři nemají rádi lži, ale v popsaných situacích jsou ochotni se k nim i uchýlit.

Skrytost a faleš jsou lidem z výše uvedených konstelací vlastní. Je však třeba poznamenat, že z ní často i profitují.

Hlavní foto: google.com