Jsou tu tři nepřátelé, kteří z vás vysávají energii. Tři nepřátelé, kteří ovlivňují vaši odolnost. Důvodů souvisejících s nedostatkem energie je poměrně dost, ale tyto tři důvody jsou tři nepřátelé "ve vaší hlavě".

1. Strach z vás vysává energii. Strach vás rozptyluje - ve světě plném nebezpečí není možné mít delší dobu strach a být ve střehu. Strach ovlivňuje mysl - nemůžete stále myslet na stejné věci, myslet na hrozící nebezpečí, na všechno negativní.

Duševní kapacita se zhoršuje. Člověk hledá a přemýšlí o nesprávných věcech, je neustále napjatý, jako by byl na bitevním poli nebo pod palbou. Životní energie kvůli tomu trpí.

2. Únava nás připravuje o energii. Pokud si nedovolíte odpočívat a neustále pracujete, můžete vyčerpat všechny své zdroje.

A v rozhodující chvíli, kdy se setkáte s nebezpečím, špatným člověkem, situací nebo mikrobem, zjistíte, že vaše tělo je slabé a unavené.

Pak vzniká nebezpečí: unavený člověk tajně sní o odpočinku, i když se nutí pracovat bez dalších sil.

Zároveň si podvědomě vybírá jediný typ odpočinku, který je k dispozici a je ospravedlnitelný - nemoc. Nemocný člověk nesmí pracovat. Vyčerpaný organismus se kvůli stresu tlačí k nemoci jako k jedinému možnému odpočinku.

3. Starosti a zášť snižují energii. Negativní myšlenky, utrpení, zášť z nespravedlnosti a to, co zůstalo po kontaktu s toxickou osobou, nás činí zranitelnými.

Zranění duše nás činí zranitelnými vůči nemocem. Negativní emoce umožňují nemoci, aby se nás zmocnila jako zrádci, kteří otevírají bránu nepříteli.

Strach, únava, zášť - tři nepřátelé, kteří jsou ve vaší hlavě. Zbavte se těchto vnitřních nepřátel. Najděte je a vyžeňte je. Pokud je nemůžete vyhnat, spoutejte je, ovládněte je, řekněte: "Vidím tě! Nedovolím, abys mě vystavil nemoci!...".

Odpočinek, radost, příjemné emoce, milí lidé a dary sobě samému jsou vašimi přáteli v každém boji. Zvláště pak v boji proti vašim třem vnitřním nepřátelům.....

Hlavní foto: zazerkalye.info