Astrologové věří, že každé znamení zvěrokruhu má svou spřízněnou duši. Chcete se dozvědět více o karmických vztazích? Přečtěte si tento článek...

Beran a Váhy

Lidé ze znamení Berana a Vah jsou poměrně společenští, ale stále se mají co učit. Předpokládá se, že když se Beran a Váhy setkají, vznikne mezi nimi zvláštní pouto.

Váhy a Berani velmi často přejímají nejlepší vlastnosti toho druhého. Beran při komunikaci s Váhami chápe, že ve vztahu je někdy nutné sledovat vlastní cíle. Váhy si při pohledu na Berana uvědomují, že otevřenost a laskavost nemusí mít smysl. To jim pomáhá stát se lepší verzí sebe sama, přátelskou a milující. Takoví jedinci sdílejí karmický vztah.

Býk a Lev

Tato panovačná a neukázněná znamení usilují o osobní prospěch. Když se setkají, stane se něco velmi důležitého. Například Lev může způsobit, že se Býk bude cítit jako oběť. Totéž se někdy stává i u Lva, protože Býk toho často využívá.

To vůbec neznamená, že byste se měli lidem v těchto znameních vyhýbat. Naopak, čím lépe Býk pozná Lva a naopak, tím lépe pro oba. Díky zklamáním a nelibosti získají pochopení, jak se k lidem chovat a co nedělat.

Blíženci a Panna

Lidé ve znamení Blíženců jsou poměrně lehkomyslní a mohou se rychle zamilovat. Pokud se zamilují do Panny, dokáží pochopit, co jsou to opravdové city. Totéž se děje i v přátelství. Problém je v tom, že Panny nesnesou lehkovážný přístup lidí ve znamení Blíženců k lásce nebo přátelství, takže při sebemenším náznaku zrady jednoduše odejdou.

Na druhou stranu lidé ve znamení Blíženců mohou Pannu také něčemu důležitému naučit. Vždy si to vezmou k srdci a Blíženci jim ukážou, že je možné chovat se k lidem trochu jinak.

Rak a Štír

Rak a Štír jsou si velmi podobní, ale existuje několik důležitých rozdílů. Štír učí Raka, aby nebyl ve vztahu sobecký, zatímco Rak učí Štíra, který je jedním z nejžárlivějších znamení zvěrokruhu, že majetnické a panovačné chování vždy vede k negativním důsledkům.

Existuje velká šance, že by se jejich vztah nebo přátelství mohly stát mimořádně silnými. I kdyby se později rozešli, stanou se lepší verzí sebe sama. Takové setkání nelze považovat za negativní.

Střelec a Vodnář

Střelce a Vodnáře spojuje karmický vztah. To se projevuje v jejich přátelských a milostných vztazích, které jsou často plné manipulace a negativity. Jde o to, že Vodnáři jsou typem lidí, kteří chtějí všechno a všechny ovládat. Střelci jim tuto možnost nedávají. Proto může být toto setkání kvůli manipulaci Vodnářů skutečným trestem.

Střelce může postihnout také trest, ale kvůli jejich sobectví, protože často myslí jen na sebe. Mnoho lidí si ve vztahu projde mnohým, než si uvědomí, že Střelci o ně absolutně nemají zájem. Vodnář může ve Střelcích vyvolat něco podobného.

Kozoroh a Ryby

Tito lidé se často stanou nejlepšími přáteli nebo vytvoří zdravý vztah. Jde o to, že Ryby k tomu musí ujít dlouhou cestu, kdy si musí právo na lásku a projevování oddanosti zasloužit, protože Kozorohové to prostě jinak neumějí.

Pro samotné Kozorohy je setkání s lidmi ze znamení Ryb, kteří se dokáží smířit s jejich komplikovanou povahou, velkou radostí. Existují lidé ze znamení Ryb, kteří jsou ochotni jít na věc pomalu a rozvíjet milostný vztah. Právě takoví lidé jsou pro Kozorohy ideálním párem.

Hlavní foto: esotericblog