Sny jsou znamení. Lze je číst.

Jung tvrdil, že prostřednictvím snů můžete nahlédnout do svého podvědomí a vnitřního světa. Vědci vědí, že náš mozek reaguje na to, co se děje ve snech, stejným způsobem, jakým reaguje na předměty a různé situace ve skutečnosti.

Sny nám mohou prozradit, co nás nejvíce trápí a jakým směrem bychom se měli vydat.

Zde je 10 snů, které byste nikdy neměli ignorovat:

1. Létání ve snu.

Létání symbolizuje svobodu a nezávislost. Je to to, po čem toužíte. Pokud ve snu padáte, ve skutečnosti budete muset překonávat překážky a řešit problémy.

2. Vodopády.

Viděli jste se ve snu v blízkosti krásného vodopádu? To je velmi dobrá věc. Vodopád symbolizuje očistu, zbavení se problémů a špatných návyků. Možná se vám v blízké budoucnosti podaří překonat návyky, které vám ničí život, a usměje se na vás štěstí.

3. Zuby.

Pokud se vám ve snu trhají zuby, znamená to, že se bojíte ztráty někoho blízkého. Pokud vám ve snu vypadávají zuby, jste zmatení a to vám brání v dosažení cíle. Vidíte ve snu vylomené zuby? Čekají vás nemoci a zdravotní problémy.

Místo, kde chybí zub, symbolizuje ztrátu vitality a předčasné stáří.

4. Smrt.

Viděli jste ve snu svou vlastní smrt? Znamená to, že budete žít dlouhý život. Zdálo se vám o smrti milované osoby? Nebojte se, tato osoba bude mít dlouhý a šťastný život.

5. Těhotenství.

Viděli jste ve snu sami sebe těhotné? Budete bohatí, šťastní a splní se vám vaše sny. Tento sen naznačuje, že možná skutečně brzy otěhotníte. Zdá se vám, že je vaše dcera těhotná? Čeká vás mnoho příjemných a šťastných chvil.

Zdá se vám o těhotné matce - na rodinné sešlosti, o těhotné sestře - u soupeře. Plánujete se ve snu dítěte zbavit? Věští to ztrátu smyslu života, zklamání z osoby, kterou milujete.

6. Domů.

Mnoho dobře udržovaných domů kolem vás znamená prosperitu a úspěch. Pokud vidíte zchátralé budovy, čekají vás problémy nejen v rodině, ale i v práci, stejně jako nemoci a nešťastné události.

Zde je několik dalších vodítek, která vám pomohou vyložit sen týkající se velkého počtu domů:

  • nemocnice - čas na dovolenou;
  • nákupní centra - přestaňte vyhazovat peníze do kanálu;
  • vzdělávací instituce - učiníte nečekaný objev;
  • ubytovny - chystáte se odstěhovat;
  • věznice - možná bezdůvodně porušíte zákon.

7. Peníze.

Našli jste ve snu peníze? Potkají vás drobné potíže, ale nakonec najdete velké štěstí. Pak dojde ke změnám. Museli jste platit peníze? To předznamenává smůlu. Dostáváte ve snu zlato? Máte skvělé vyhlídky, vše bude v pořádku.

Přišli jste o peníze? Čeká vás nepříliš dobré období, v práci se objeví problémy. Spoření peněz je znamením bohatství a životní pohody. Napočítali jste ve snu velké částky peněz? Téměř jste dosáhli svého cíle.

8. Zrada.

Sny o zradě vždy předznamenávají změny. Nyní je čas provést analýzu. Jste ve svém manželství skutečně šťastní? Zamyslete se nad tím, co můžete udělat pro to, aby bylo úspěšnější a šťastnější.

9. Oheň.

Oheň ve snu je dobrým znamením. Symbolizuje teplo a světlo. Rozděláváte oheň? Čeká vás příjemné překvapení. Možná si u dobrého přítele všimnete nových a úžasných vlastností.

Snažíte se uhasit požár? Máte před sebou těžkou práci, dosáhnete toho, co chcete, ale vyžaduje to tvrdou práci. Vidíte oheň v plotně? Můžete očekávat, že budete bohatí. Zachvátil váš dům požár? Čeká vás neuvěřitelné štěstí - vaše podnikání přinese pohádkové zisky.

10. Nahota.

Nahota symbolizuje zranitelnost. Když jste nazí, cítíte se bezmocní, neschopní se uvolnit. Možná jste ve vztahu, kde se bojíte, že budete odmítnuti.

Možná máte strach z odhalení. Něco skrýváte a bojíte se, že ostatní lidé odhalí vaše tajemství. S oblečením se můžete "zamaskovat", ale bez něj je vše zřejmé a vy máte pocit, že nemáte žádnou ochranu.

Hlavní foto: Google