Každá žena je samozřejmě jedinečná. Ženy narozené v těchto třech znameních zvěrokruhu jsou však zcela odlišné. Tyto ženy mají štěstí, ale zároveň je může potkat těžký osud.

1. Vodnář

Narodila se, aby si plnila své sny a dokonce i sny ostatních. Inspiruje své okolí k tomu, aby dokázalo nemožné. Létá velmi vysoko a na svých křídlech bere desítky lidí. Jistě je to pro ni těžké, ale narodila se proto, aby plnila sny vesmíru!

2. Lev

Je tu proto, aby změnila svět k lepšímu. Její výskyt v týmu ukazuje, že je čas na změnu k lepšímu. Proto je pro ženy ve znamení Lva velmi obtížné být v týmu nebo rodině, která se nezasazuje o rozvoj. V takovém prostředí nemohou ženy z tohoto znamení naplnit své poslání.

3. Štír

Žena ve znamení Štíra je léčitelka a kouzelnice. Všichni víme o neuvěřitelném charismatu ženy ve znamení Štíra, ale je tu jedna věc, o které všichni mluví šeptem. Tyto ženy vidí všechno. Nejenže vidí, ale léčí zraněné duše, kterých je v dnešním světě tolik. Jak to dělají? To nikdo nemůže vědět. Ale určitě viděly nebe i peklo. Nyní jsou zde a jejich posláním je uzdravit každého.

Hlavní foto: brainum