V dnešní době je tak vzácné najít člověka, který byl ve vztahu jen jednou. Kdo je monogamní a snaží se udržet si city k jedné osobě po celý život. Podle astrologů však existují znamení zvěrokruhu, která jsou z hlediska budování vztahů nejstabilnější. A dnes se dozvíme, které to jsou.

Monogamní znamení zvěrokruhu

Vodnář

Obecně lze říci, že Vodnáři jsou ve vztazích s opačným pohlavím velmi nestálí. Dokážou ve svém životě vystřídat mnoho partnerů, podvádějí a především sázejí nikoli na city, ale na nějaké plány s globálním rozsahem. Jsou tak tajemné a pro ostatní nepochopitelné. Mají svůj vlastní pohled na okolní svět, který je pro ostatní nepochopitelný. Bezstarostný, nepředvídatelný, zvláštní.

Vše se však dramaticky změní, jakmile Vodnáři potkají svou pravou lásku. Pokud se do sebe opravdu zamilovali, je to na celý život. Až do posledního dechu budou připoutáni ke své milované osobě, i kdyby je osud rozvedl. Kvůli svému vyvolenému změní celý svět, i když za vlastních podmínek, což je dáno jejich neobvyklou povahou.

I když to Vodnáři dávají najevo zkresleně, umí milovat a dělají to opravdově. Pokud se jejich cesty s milovanou osobou rozcházejí, velmi často se rozhodnou být sami. Žijí pro něco jiného, ale v jejich srdcích navždy zůstává stopa hlubokého citu.

Panna

Panny jsou známé tím, že jsou vybíravé vůči sobě i ostatním. Když se do někoho zamilují, začnou si ho zpočátku idealizovat, pak na něm hledají chyby, což často vede k rozchodu se spřízněnou duší, protože ne každý snese takový přístup k sobě samému. Zároveň Panny, i když jim něco na partnerovi začne nevyhovovat, nechodí za zradou, i když jsou kolem nich lidé neobyčejné krásy.

Teprve po rozchodu si Panny náhle uvědomí plnou sílu svých citů. A už budování vztahu s někým jiným se pro ně stává problematickým. Mimochodem, existuje mnoho svobodných a nezadaných mužů ve znamení Panny, protože nebudou mít vztah jen tak s někým. Pokud Panny potkají svou lásku po třicítce, budou ji mít u sebe až do smrti a budou své spřízněné duši projevovat péči, trpělivost a něhu.

Lev

Lvi jsou známí svým sobectvím, touhou zazářit a být středem pozornosti. Na první místo kladou sebe. Ale hodně se změní, když potkají svou pravou lásku! Jednoduše začnou žít pro druhého člověka a veškeré své úsilí zaměřují na jeho blaho.

Lvi jsou připraveni pro svého blízkého udělat cokoli, nebudou schopni přežít den, aniž by věděli, jak se věci mají. Jejich cíle a záměry ztrácejí smysl, pokud jde o vztah s milovanou osobou. Kvůli své druhé polovičce jsou Lvi ochotni porušit svá pravidla a přání a udělat vše pro svou milovanou osobu.

Láska je zkrátka cit, který Lva jednoduše promění, učiní ho starostlivějším a jemnějším, vštípí mu smysl pro odpovědnost a oddanost.

Kozoroh

Zástupci znamení zvěrokruhu Kozoroh jsou více zaměřeni na materiální sféru života. Na prvním místě je práce, kariéra, možnost vydělat více peněz. Ale to vše jen do chvíle, než potkají svou pravou lásku. I ten nejbezcitnější Kozoroh okamžitě změní své priority.

Prioritou Kozoroha se okamžitě stává štěstí a pohoda jeho milované osoby. I když ve vztahu dochází ke střetům a nedorozuměním, vždy stojí na straně druhé polovičky a ve všem ji podporuje. A žádná zrada nestojí ani za řeč!

Podstatné je, že city musí být opravdové, upřímné a musí prostupovat nitrem Kozoroha. Pokud tomu tak není, zůstane chladný a bezcitný a potlačí své city na úkor materiálního úspěchu. Ale ani v tomto případě Kozoroh nespěchá s rozchodem, zejména pokud jsou ve vztahu již děti. Jeho loajální povaha a smysl pro zodpovědnost mu to prostě nedovolují.

Hlavní foto: google.com