V mnoha zemích existuje velmi důležitá svatební tradice. Jde o to, že nevěsta pozve několik družiček. Je nutné, aby měly stejné oblečení. Někdo dává kartičky s textem, jiný má na starosti polštářky s kroužky a někdo jiný sype na cestu okvětní lístky růží. Družičky jdou vždy první, za nimi následuje nevěsta, která drží za ruku svého otce. Mimochodem, tuto tradici si stále častěji vypůjčují obyvatelé naší země.

V dnešním článku chceme vyprávět o svatebním obřadu, při kterém nevěsta požádala své babičky, aby jí šly na svatbě za družičky. Hosté byli velmi dojatí.

Dívka se rozhodla udělat ve svatebním obřadu několik změn. A tak se místo na mladé přátele obrátila na své babičky se zajímavým návrhem. Ale hlavní je, že nešlo jen o její vlastní, ale také o babičky jejího budoucího manžela.

foto: laykni.com

Svatební hosté to vůbec nevěděli. Ve chvíli, kdy se objevily babičky, které vypadaly velmi krásně a byly šťastné jako děti, se mnozí z pozvaných hostů dojatě rozplakali. Slzy se objevily i u fotografa. Nikdo předtím neviděl tak neobvyklý výběr družiček. Nevěsta se tak rozhodla ani ne tak proto, aby byla její svatba výjimečná, ale aby potěšila své babičky a vyjádřila jim úctu. Opravdu se s nimi chtěla podělit o nejdůležitější událost svého života.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

„Je to opravdu nádhera, když všechny babičky vidí svatbu svých vnoučat na vlastní oči! Měli jsme to štěstí, že jsme je mohli pozvat na náš svatební obřad. Opravdu jsem chtěl svým činem vyjádřit to, co považujeme za velmi důležitou věc. Považujeme se s manželem za šťastné, protože všechny naše babičky si užívají života a cítí se dobře.“ - řekla nevěsta jménem Lindsay.

foto: laykni.com

Nejstarší družičce je 90 let (je to přece prababička). Dalším je 70, 72 a 76 let. V den svatby se však o jejich věku nikdo nezmínil. Všichni hosté byli totiž velmi šťastní a nadšení jako malé děti.

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com