Telepatie je podobná kinetice nebo vědě o fyziognomii. V prvním případě se čtou myšlenky, ve druhých dvou vědách se na základě pohybů těla, gest a výrazu tváře určuje podstata člověka.

A pokud je ještě nutné prokázat telepatii, pak na základě výrazu tváře a pohybů těla je naprosto možné posoudit emoce, myšlenky a charakter člověka.

Jsem si jist, že vítězství bude na straně toho, kdo informace vlastní. Rakovina nemusí číst myšlenky jiných lidí.

Dokáže obratně pozorovat zvenčí a využívat získané informace. Nerad je v centru dění, ale tiše, bez komentářů sleduje dění a vyvozuje závěry.

Řekne něco málo o sobě, ale s pomocí kvalifikovaně položených otázek se dozví všechna tajemství partnera rozhovoru. Ostatní lidé jsou pozorováni téměř mechanicky.

Raci jsou přecitlivělí na stav druhých, jsou vždy připraveni pomoci. Proto se posuzuje stav každé osoby.

Zvláštní pozornost lze vysvětlit emocemi, které vyzařují z partnera rozhovoru.

Ryby si všímají nejen lidí. Všímají si všech předmětů, detailů světa kolem sebe, jako by fotografovali.

Neživé předměty jsou natřeny jasnými barvami, lépe si je pamatují. Lidé s emocemi, zážitky v pohybu se nejprve promítají do negativu a teprve poté do barevného obrazu.

Pokud je osoba, se kterou se vodní znamení setkalo, podle jeho názoru "negativní", zůstane otisk tohoto vztahu černobílý.

Rybí asociativní myšlení jim umožňuje zapamatovat si místa, města a události prostřednictvím vůní a emocí. Pobřeží Černého moře podél Soči voní po řasách a rozžhavených kamenech.

Písek na tureckých plážích voní po exotickém ovoci a pižmu. Písečné pobřeží rodné řeky voní kouřem z ohně a uzenými rybami.

Pokud návštěvu zubaře neprovází bolest, bílý plášť záchvaty paniky nevyvolá. A pokud se profesor při zkoušce choval hrubě, i obyčejný notebook vyvolá bolestné vzpomínky.

Vodnáři vidí mnohem víc, než se zdá "na povrchu". Vyznačují se skutečnou telepatií.

Zvláštní pozornost lze vysvětlit emocemi, které vyzařují z partnera rozhovoru.

Čtou myšlenky člověka, předpovídají jeho činy. Při komunikaci s novými lidmi okamžitě pochopí, kdo jsou, z jaké zajímavé stránky s nimi můžete komunikovat.

Osoba je identifikována na základě pozorování.

Vodnáři mají vždy zájem o komunikaci s novými lidmi, přitahují je nové známosti. Je důležité, abyste s upřímným zájmem o partnera dokázali úspěšně skrývat svá tajemství.

Toto znamení se nesnaží říct o sobě vše, aby bylo rozpoznáno v prvních minutách seznámení. Udržet tajemství je mnohem zajímavější.

Díky otázkám a upřímným prohlášením se Vodnář nejen dozví mnoho o novém společníkovi. Vyvozuje závěry o stavu života, názorech, úvahách.

A pokud se tazatel dopustil nějaké chyby, bude se snažit vyhnout špatné cestě.

Nikdy mu neunikne žádný detail z toho, co se kolem Štíra děje. Podobně jako rentgenové paprsky dokáže proniknout do mozku partnera rozhovoru, pochopit jeho pocity a myšlenky.

Sám se stará o ostatní, vyhodnocuje, co se pohybuje a co stojí.

Analyzuje, zvažuje, volí plán dalšího postupu. Snaží se dozvědět co nejvíce o lidech kolem sebe.

Není nutné, abyste se sami zapojovali do dotazování, informace můžete získat od jiných lidí. Vždycky se najde někdo, kdo rád mluví.

A Štír umí naslouchat. Dává pozor na naše menší bratry a sestry.

Miluje ptáky a zvířata. Potřebují podporu. Laskavé zacházení s nimi je bude živit během dlouhé zimy. Nemusíte ani číst jejich myšlenky.

Hlavní obrázek: google.com