Lidské duše mají dvě stránky - andělskou a démonickou. Všichni navštěvují planetu, aby vyvážili dobré a špatné úmysly. Démonické duše pomáhají lidem bojovat s těžkostmi, překonávat smutek a snášet ztráty. Andělské duše učí lásce a dobrotě. A každý by chtěl mít andělskou duši, aby byl svět dobrý a laskavý. Takovou duši však nevlastní všichni lidé; je jen pár vyvolených.

Astrologové určují závislost charakteru člověka na nebeských tělesech a to, jakou bude mít konkrétní člověk duši. Existují pouze tři zástupci zvěrokruhu s duší dobrého anděla.

Váhy

Toto znamení má nejandělštější duši. Obvykle chápou problémy druhých lidí a přistupují k nim jako ke svým vlastním. V životě se setkají s mnoha vzestupy a pády, ale vždy pochopí lidský smutek a nabídnou svou pomoc. A pokud je jejich zapojení nutné, opustí své záležitosti a usedlý životní styl, pokud jsou o to požádáni. Dělají to nezištně, někdy i pro cizí lidi. O jejich schopnosti rychle se zorientovat v situaci není pochyb, a tak je pro ně dobro lidí nade vše.

Zástupci tohoto znamení jsou také obdařeni jemným smyslem pro krásu. Jejich schopnost vidět krásu tam, kde ji nikdo nevidí, je činí jedinečnými. Navíc dokáží vytvářet krásu a vnášet do ní harmonii. Umí navodit upřímnou náladu a vyléčit zlomená srdce tím, že vzbudí víru v lepší časy. Váhy jsou majitelé skutečné andělské trpělivosti a jejich blízcí mají štěstí, že jsou s nimi. Vždy se snaží být vyrovnaní a klidní, takže je velmi obtížné je vyvést z emocionální pohody.

Vodnář

Jsou obdařeni moudrostí a klidem. Mají opravdu velké srdce, které nemá nikdo. V něm je vždy místo pro radost i bolest. Právem je lze považovat za léčitele lidských duší, a proto se častěji než ostatní věnují charitativní činnosti a bojují za lidská práva. A všechny tyto dobré úmysly se stávají důvodem, proč nemají čas na založení vlastní rodiny. Nemají však čas na svůj vlastní život, protože se neustále snaží někoho zachránit nebo mu pomoci. Ale i když nemusí někoho zachránit, stejně najdou ty, kteří potřebují pomoc. A zástupci tohoto znamení to udělají s velkým potěšením.

Obětují se tak tvrdě, že se zdá, že jejich výdrž je na hranici únosnosti a že to brzy vzdají. Tento dojem je však zavádějící. Jejich zásoba životní energie je tak velká, že ji budou potřebovat jen na chvíli obnovit, a jsou opět připraveni pomoci. Jsou také obdařeni nejen moudrostí, ale i skvělou intuicí. Nenápadně vycítí, kudy vede cesta k úspěchu a kam je třeba zahnout, abyste se vyhnuli problémům. A na všechny potíže se dívají z filozofického hlediska, což jim dává možnost chránit své zdraví a neplýtvat energií. Takoví moudří a rozumní lidé přitahují lidi a jsou žádáni o radu.

Ryby

Jejich intuitivní schopnosti mají široký rozsah. Jsou schopni ovládat tajné znalosti a vidět to, co je ostatním nepřístupné. Jsou to skvělí jasnovidci nebo věštci. Léčí lidské duše, vedou je po správné cestě a postrkují je ke správnému rozhodnutí. Jsou také vynikajícími průvodci do hlubin vlastní duše, pomáhají lidem najít smysl života a pochopit jejich skutečný cíl. Pro některé lidi jsou ryby skutečnými anděly strážnými.

Jsou velkými tvůrci všeho, co je nádherné a pravdivé. Využívají svou intuici tak mistrně, že jim pomáhá vytvářet božská mistrovská díla a přináší nádherné myšlenky ze samotné duše. A ať začnou tvořit cokoli, všechno je dokonalé. To vše vyžaduje mnoho sil a energie, ačkoli jejich zdroje nejsou neomezené. Stále však mají schopnost rychlé regenerace. Dělají to na podvědomé úrovni, odpojují se od vnějšího světa a znovu se spouštějí novým způsobem.

Hlavní foto: storyfox.ru