Vaše datum narození není náhodný soubor čísel!

Neexistují žádné náhody. Všechno se děje za nějakým účelem.

Mimochodem, z hlediska alchymie, okultismu a numerologie není vaše datum narození náhodným souborem čísel. Svědčí o kouzelném daru, který jste dostali, když jste přišli na tento svět. A mimochodem, možná to ani netušíte.

Nezáleží na tom, zda tomu věříte, nebo ne. I když jste se nikdy nepokusili tyto informace vypočítat, váš dar je vždy s vámi. Myslím, že budete souhlasit, že by bylo velmi nespravedlivé se o tom nedozvědět. V tom je přece vaše síla, o které ani nevíte.

Chcete-li se dozvědět o svém kouzelném daru, postupujte podle následujících kroků:

Přidejte číslice data narození: den, měsíc, rok. Sčítejte, dokud nezískáte jednu číslici.

Pokud jste se například narodili 1. srpna 1978, výpočet bude následující:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7.

Jak brzy uvidíte, tato číslice je velmi důležitá. Na základě získaných znalostí se dozvíte věci, o kterých jste dříve neměli ani tušení.

Číslo 1. Magie

Pokud jste při výpočtech obdrželi číslici "1", vězte, že tato číslice znamená Stvoření, Dílo.

Předpokládá se, že pod touto číslicí se rodí lidé s nejsilnějšími magickými schopnostmi. Drží klíč k říši magie.

A tito lidé mají také neuvěřitelnou vůli. Musíme vás však varovat: snažte se svým darem nemanipulovat a nepoužívat ho k ovládání všech.

Váš dar: síla vůle a odvaha

Číslo 2. Empatie

Jste velmi citliví na energii kolem sebe. Mnohem více než ostatní lidé. Proto umíte cítit a chápat druhé lidi už od raného dětství.

Dokážete se vcítit do druhých.

Váš kouzelný dar je ve vašem srdci, ať už chcete, nebo ne. A také - ve vašem "třetím oku".

Tento dar můžete využít ke zmírnění bolesti druhých. Také k rychlému obnovení energie při kontaktu s přírodou.

Váš dar: sny a intuice

Číslo 3. Trojitý měsíc

Tato číslice symbolizuje tři fáze Měsíce. Jste "nástrojem a průvodcem" Trojjediné bohyně. Tato bohyně se objevuje v díle anglického spisovatele Roberta Gravese "Bílá bohyně". Podle Gravese je Trojjediná bohyně uctívána v podobě "panny", "matky" a "stařeny", což odpovídá třem fázím života ženy a třem fázím měsíce: dorůstajícímu, plnému a ubývajícímu.

Proto je ve vás současně síla tvořit i síla ničit. Lidé často říkají: "Buďte opatrní na své touhy. Takže vězte, že je to všechno o vás. To vše proto, že všechny vaše myšlenky a přání se mohou snadno stát skutečností.

Váš dar: stvoření a zničení

Číslo 4. Elementalista

Číslo "čtyři" symbolizuje 4 prvky naší Země: Oheň, voda, vzduch a země. Jste v dokonalé rovnováze se všemi těmito čtyřmi prvky, takže jste velmi racionální a inteligentní.

Protože neustále čerpáte energii těchto prvků, je velmi obtížné vám ublížit. Jde o to, že oheň, voda, země a vzduch kolem vás vytvářejí jakési zvláštní magické pole, které odpuzuje vše zlé.

Váš dar: magie živlů

Číslo 5. Spiritualista

Číslo "5" symbolizuje pátý prvek - ducha (éter, jak se nazýval ve starém Řecku). Lidé narození pod touto číslicí jsou v neustálém kontaktu s duchy. Mohou snadno přivolat síly z jiného světa a komunikovat s nimi.

Proto mohou být tito lidé vynikajícími duchovními. Vždyť je vede "pátý element" - Duch!

Váš dar: kontakt s duchy a magie předků

Číslo 6. Učedník Slunce

Číslo 6 symbolizuje Slunce a vše, co s ním souvisí. Proto v sobě máte silný tok energie. Váš kouzelný dar pochází ze Slunce. Takže jste prakticky všemocní.

Jste léčitel a vůdce. Nezapomeňte však, že velká moc znamená také velkou odpovědnost. Snažte se svůj dar nepřehánět a nepoužívat ho na úkor ostatních lidí.

Váš dar: rituální magie a léčení

Číslo 7. Učedník Měsíce

Číslo 7 symbolizuje měsíc a všechna jeho kouzla. Tvůj kouzelný dar je čistá a nespoutaná magie měsíce.

Nemusíš ani nic číst nebo se učit o rituální magii - zdá se, že víš, co a jak máš dělat, už od narození. Všechno děláte mistrovsky. Tento dar improvizace souvisí s intuicí, která je u vás vysoce rozvinutá.

Dalším darem je, že vaše sny mají obvykle prorocký charakter. Jakmile o něčem začnete snít, okamžitě se to stane skutečností. Pokud svůj dar používáte moudře, můžete dělat zázraky!

Váš dar: vize a prorocké sny

Číslice 8. Tradiční magie

Číslo 8 je považováno za jedno z nejmagičtějších. Pokud jsou vaše narozeniny spojeny s číslem "8", máte obrovskou magickou moc.

Máte v sobě zabudovaný kompas a přesně víte, co je správné a co ne.

Váš dar: manipulace s energií a alchymie

Číslo 9. Šaman

Poslední číslice v seznamu symbolizuje kombinaci všech výše uvedených údajů. Je to brána, kde všechno končí a znovu začíná. Proto se na všechno díváte úplně jinak.

Jste umělecký a kreativní člověk, takže vidíte svět a lidi jinak - z různých úhlů a perspektiv. To znamená, že se můžete léčit a uzdravovat.

Protože toto číslo symbolizuje smrt a znovuzrození, cítíte duchy. Proto můžete jít za hranice známého světa a lidských možností, jak to dělají všichni šamani.

Hlavní foto: lime.energy