Ve srovnání s ostatními znameními horoskopu zaujímá Beran vedoucí postavení. Vyniká v organizování masových akcí, při nichž podněcuje lidi k dosažení výsledků.

Beran je přirozený bojovník proti překážkám, který nerad prohrává. Nevzdává se a neopouští plány, "kouše do prutu a tluče do barikád".

Vůle ohnivého zástupce horoskopu se podobá blížící se lávě sopky, která pohlcuje všechny překážky na své cestě. Čím častěji je mu nějaká myšlenka podsouvána, tím urputněji za ni Beran bojuje.

Bere to jako osobní výzvu a toto "tornádo" není možné zastavit. Byl stvořen k tomu, aby vyhrával, a i když je poražen, věří, že příště bude mít štěstí.

Pokud chcete Berana odradit, vezměte ho na milost nebo mu začněte předem vštěpovat svůj názor.

Vůle Kozoroha je neúprosná. Myšlenka, kterou jim vtloukáme do hlavy, je téměř nesmazatelná.

Neslyší protiargumenty, které jednoduše nezapadají do jejich pohledu na svět. Mentalita Kozoroha se vytváří již v raném dětství a je prakticky neměnná.

Může se zdát, že je to neškodný a poddajný člověk, ale věřte, že první dojem je klamný. Kozoroh je silná bytost s pevnými pravidly a vysokým prahem psychické bolesti.

Můžete mu ublížit, když se otevřeně vysmějete jeho názorům na život. Má tendenci nerespektovat rodičovské normy, pokud jde o pohodlí.

Kozoroh neztrácí čas sebeobviňováním a raději obviňuje druhé. Tím, že se na někoho zaměří, ho Kozoroh odstraní ze svého života.

Střelcova vůle je v daném okamžiku určována zájmy. Pokud má zájem, všechny jeho šípy zasáhnou cíl.

Nezastaví se, dokud nezvítězí. Je pro něj těžké být sám, a proto se snaží dát dohromady několik lidí.

Dokonale "propaguje vzduch" a okruh "pomocníků" se rozšiřuje. V jeho ústech se obyčejné věci mění v prvotřídní s mnoha výhodami.

Vrozený sklon k přehánění pomáhá Střelcům jednat a nutí ostatní, aby ho následovali.

Zvládá techniku manipulace, protože potřebuje najít vzájemné porozumění. Nepamatuje si, proč se na vás urazil, což přispívá k další spolupráci.

Štíři zažívají období nadšení, když se jejich síly soustředí na něco, co považují za velký projekt. Spěchají sem a tam, zapomínají jíst a mohou zanedbávat spánek.

Maniakální touha získat to, co chtějí, jim dodává spoustu energie a žene je kupředu. V těchto chvílích vypadají zběsile, nervózně a mají sklony ke změnám nálad.

Když nakonec dosáhnou úspěchu, vrátí se jim dřívější klid. Štír, který má představu, jak problém vyřešit, bude ke svým soupeřům neúprosný a krutý, rozhodný ve svém jednání.

Je to rebel a tvrdohlavec, který rád překračuje hranice slušnosti. Někdy je taková shovívavost šokující a dělá z něj "černou ovci".

Štír často vyvolává nelibost, ale zároveň si zaslouží respekt díky své pevné sebekontrole a oddanosti vlastnímu životnímu stylu.

Hlavní foto: google.com