Patronát nebeských sil pociťuje každý jinak. Andělé strážní nás chrání, dávají nám lekce, upozorňují nás na iluze a chyby, vysvětlují nám, proč máme dělat věci tak, jak je děláme. Rozluštit neviditelná poselství není snadné, a pokud to neuděláme, budeme se stále dopouštět chyb.

Existují znamení zvěrokruhu, která jsou po celý život pod ochranou anděla strážného. O takových lidech se říká: "Narodili se v košili". - se jim daří dostat z beznadějných situací bez větších ztrát. Dokonce i skeptici jsou překvapeni, že nenacházejí odpovědi na otázku, proč se tak děje. Takoví lidé se obvykle rodí v určitých souhvězdích zvěrokruhu.

Blíženci.

Všechny důležité a zodpovědné události, které se Blížencům přihodí, jsou náhody, a to šťastné. Najdou užitečné informace, setkají se s těmi správnými lidmi a získají potřebné znalosti. Blíženci rychle rozpoznávají potřeby druhých, vědí, jak v dané situaci postupovat, a jednoduše procházejí životem. Spojence z vás může udělat jakákoli okolnost.

Můžeme mluvit o neuvěřitelné intuici doprovázené štěstím, ale je to právě přímluva anděla, která činí Blížence nezranitelnými vůči mnoha potížím.

Panny.

Zástupce tohoto znamení věří, že všechny úspěchy jsou výsledkem usilovné práce na sobě samém, hloubkové analýzy a že prozřetelnost s tím nemá nic společného. Všechna rozhodnutí týkající se Panny jsou však diktována hlasem shora. Panna vycítí, kdy je čas být aktivní a kdy se má uklidnit, aby se vyhnula problémům. Jasná mysl, postřeh a vytrvalost jsou velmi posíleny pomocí nebeských přímluvců, kteří své svěřence vždy doprovázejí.

Střelec.

Střelci snadno dostanou, co chtějí, a nebojí se snít, protože všechny jejich představy se rychle začnou naplňovat. Štěstí provázející toto znamení se vztahuje na všechny kolem nich. Aniž by to věděli, nasměrují Střelci své příbuzné a přátele na správnou cestu. Střelec prochází životem bez znalosti únavy, zapojuje se a pomáhá každému, koho potká. Jeho andělé mu dávají sílu a on ji nepopírá.

Hlavní foto: turba-urba.org