Každé znamení zvěrokruhu je hvězdami obdařeno určitými vlastnostmi, které získává při narození. Podle astrologů je dobrota jedním z největších darů vesmíru, o jakém lze snít.

Nepochybně je to vrozená vlastnost každého člověka. Tato vlastnost se však neprojevuje jen v laskavé péči o blízké nebo ve prospěch společnosti. Tato síla se může projevovat v různých formách, ale vždy se snaží zlepšit život a emocionální stav druhých.

Z celého seznamu znamení zvěrokruhu astrologové vyčleňují znamení, jejichž vnitřní síly světla dobra činí jejich nositele laskavými, citlivými a vždy přispěchají na pomoc.

Když už mluvíme o Beranovi, první, co je třeba zmínit, je jeho absolutní nedostatek trpělivosti. Povaha tohoto znamení je vznětlivá, emotivní a tvrdá, což často vede k neuváženým následkům, které je nakonec třeba odstranit nebo se za ně alespoň upřímně omluvit. Berany neustále pohání neklidná povaha.

Tato vnitřní vlastnost však není jedinou, která z Berana dělá jasného zástupce na nebeském obzoru. Hvězdy mu daly do vínku skutečnou zásobárnu energie, která v něm ani na minutu neubývá. Tím se toto znamení nápadně odlišuje od ostatních.

Beran podvědomě cítí, že někdo potřebuje pomoc jako nikdo jiný. Zároveň od něj neuslyšíte slova podpory a nikdy vám nebude oporou. Jeho pomoc je hmatatelná, fyzická i finanční. Zástupce tohoto znamení má skrytou schopnost dodávat energii slabším, ale ani si to neuvědomuje.

Ačkoli přistupuje k věcem emotivně, Beran se nad tím nikdy nepozastaví. Rychle se jich zbavuje a vidí jen pozitivní stránky života.

Snad všichni představitelé znamení Raka mají schopnost kouzlit. Sami, aniž by viděli podnět nebo potřebu, jsou přitahováni vším, co může představovat neznámé a tajemné. Toto znamení v sobě často objevuje sílu a uvědomuje si, že je jiné než všichni kolem něj. Je však třeba poznamenat, že nejsou kategoricky dobré nebo špatné. Skryté schopnosti Raka budou vypadat přesně tak, jak je chce vnímat.

Zástupci tohoto znamení se rodí s obrovskou dávkou empatie. Tímto směrem směřují veškerou svou vnitřní energii. Rak se nemusí snažit, aby člověka uklidnila. K tomu stačí říct pár vět a partner bude mít lepší náladu, bude se cítit lépe a špatná nálada zmizí.

Rak však může stejně rychle způsobit škodu. Když je mu člověk extrémně nepříjemný. Je těžké slyšet od Raka negativní poznámky, a pokud ano, dotyčný dostal, co si zasloužil.

Vodnář je obdařen neobvyklým přístupem k řešení problémů, zvídavou myslí, aktivitou a často se měnící náladou.

A hvězdy dávají všem zástupcům tohoto znamení při narození intuici na nejvyšší úrovni. Astrologové tvrdí, že tato vlastnost hraničí s magií.

Tento dar hvězd je vždy zaměřen pouze pozitivním směrem a pomáhá majiteli i všem v jeho okolí. Toto znamení je často považováno za zvláštní, protože má svůj vlastní způsob myšlení a i navenek se v davu liší. Sign opakovaně dokazuje, že se nebojí zlomyslných pohledů ani rozhovoru s psychologickými upíry.

Jeho pozitivní energii prostě nelze zničit. A pokud se o to někdo pokusí, Vodnář tomu nevěnuje pozornost, ale naopak nabídne, že si problémy této osoby vyslechne a dobře poradí.

Hlavní foto: google.com