V roce 1983 se narodil chlapec Kevin Robert Clark. Jeho narození se v Americe stalo skutečnou senzací. Vždyť toto dítě vážilo 7,2 kg! Byl největším novorozencem v zemi.

foto: laykni.com

Když byla Kevinova maminka Patricia Clarkeová těhotná, předpokládala, že dítě bude velké, protože v jejich rodině jsou velké děti, ale takové překvapení nečekala.

foto: laykni.com

Při převozu dítěte z nemocnice domů se ukázalo, že se nevejde do standardní postele a všechno oblečení mu bylo příliš malé.....

Když bylo Kevinovi 12 let, měřil přes 152 centimetrů. "Hlavním problémem bylo najít správné oblečení a boty, zejména proto, že jsem rychle přibývala na váze. Bylo to velmi těžké a neustále jsem potřeboval oblečení," vzpomíná.

foto: laykni.com

Kvůli jeho výšce na něj všichni naléhali, aby si vyzkoušel nějaký sport, a doslova násilím ho přemlouvali k basketbalu. Kevin však v tomto sportu nebyl úspěšný, tento koníček mu byl naprosto lhostejný. Miloval lov a rybaření.

foto: laykni.com

Kevin později sloužil u amerického letectva a v současnosti pracuje u státní policie. Dnes je mu 36 let, váží 136 kilogramů a měří přes 2 metry. Přiznává, že není rád středem pozornosti, protože se stal doslova předmětem různých vtipů, které média od počátku reprodukovala. Různé posměšky a anekdoty na jeho adresu ho velmi dráždí. Proto nedoporučujeme zkoušet toto....

Celkově se však Kevinovi život vydařil, potkal spřízněnou duši, adoptoval psa a cítí se šťastný. "Když se mě lidé ptají, jestli hraji basketbal, odpovídám:" A hraješ minigolf? '," říká Kevin.

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com