Žárlí, protože milují. Hlavní zdůvodnění zástupců tohoto zvířetníkového souhvězdí. Zpočátku okouzlující, krásné dívky, s nimiž jsou muži ochotni strávit celý život. Ale to je jen na první pohled.

Ve skutečnosti se pod maskou skrývá neukojitelná touha po naprosté kontrole. Tyto ženy chtějí, aby vše kolem nich patřilo jen jim. A žárlí na svého muže.

Myslím, že slovo majetnický vypovídá o tom, které znamení zvěrokruhu je nejžárlivější. Ano, máte pravdu, ale ne zcela. Značka, na kterou myslíte, je na druhém místě a my vám o ní povíme.

Na prvním místě je zástupce ohnivého živlu. Má charakter, ale také touhu být majetnická vůči svému vyvolenému. Taková žena je vášnivá a žhavá jako oheň.

Je neuvěřitelně krásná a její žárlivost prakticky nedokáže donutit muže, aby ji opustil. Někdy je to však nepříjemné. Nejžárlivější osobou je tedy podle astrologů žena ve znamení Berana.

Žena ve znamení Berana projevuje své emoce a pocity prudce, když v jejím těle zuří bouře, hoří oheň a vybuchují sopky. Beran se vyznačuje sebedůvěrou, která však někdy skrývá určité obavy.

Žena tohoto znamení zvěrokruhu je velmi podezřívavá. Téměř vždy je vůči svému partnerovi podezřívavá a nikdy nevynechá příležitost, aby mu zkontrolovala telefon nebo dokonce udělala scénu a zjistila, zda je jí partner věrný. Například se domluví s jinou ženou, aby se pokusila získat pozornost přítele ženy ve znamení Berana.

Na druhém místě našeho seznamu jsou zástupci znamení Lva. Asi vás zajímá, jak se dostali na druhé místo, že? Ale skutečně to dělají.

Přestože jsou tyto ženy sobecké a majetnické, jsou poměrně sebevědomé. A za jejich sebevědomím se skrývá ještě větší narcismus. Často jsou velmi zahleděni do sebe a jen zřídkakdy podezírají svého partnera z něčeho, co se jim nelíbí.

Nicméně ženy ve znamení Lva jsou natolik sebevědomé, že je ani nenapadne, že by je jejich muž mohl podvést. Kdo by mohl být tak hloupý, aby vyměnil její výsost za obyčejného člověka.

Platí pro ně však pravidlo "důvěřuj, ale prověřuj". Pokud se naskytne příležitost zkontrolovat partnerův telefon, ženy v tomto znamení ji nikdy nevynechají.

Ženy ve znamení Lva jsou příliš sobecké na to, aby ztrácely veškerý čas podezíráním, přestože jsou ochotné být majetnické. Proto se tato značka umístila na druhém místě našeho seznamu.

Na rozdíl od žen ve znamení Berana ženy ve znamení Lva svého partnera nepodezírají, ale vztahují se k faktům. Nepřemýšlejí "možná tak a tak", ale vidí to jako samozřejmost a otevřeně o tom mluví se svým partnerem. V záchvatu žárlivosti mohou říci příliš mnoho. Samozřejmě toho později budou litovat, ale pýcha jim brání se omluvit. Koneckonců, žárlili na člověka ne kvůli podezření, ale kvůli faktům.

Ostatní ženy podle znamení zvěrokruhu mohou být také žárlivé, ale těmto dvěma jejich prvenství nikdo nevyvrátí. Jak říkají astrologové, tyto ženy jsou sice velmi žárlivé, ale milují svého partnera a jsou sebevědomé. Nežárlí kvůli nedostatku sebedůvěry, žárlí kvůli strachu, že ztratí milovanou osobu. A věří, že strach ze ztráty milované osoby je potvrzením upřímnosti jejich citů.

Hlavní foto: google.com