Všichni lidé by raději předem věděli o všech hrozných a špatných věcech, které by se mohly stát. Pro mnoho lidí je nepříjemná zpráva překvapením, které je velmi rozesmutní.

Ne každý to však cítí stejně.

Někteří lidé předem tuší, že je v blízké budoucnosti čekají nepříjemné zprávy. Jsou narozeni v určitých znameních zvěrokruhu.

Rak

Lidé v této konstelaci jsou díky své přirozené citlivosti velmi všímaví ke všemu, co se děje. Rakové mají dobře vyvinutou intuici, která jim umožňuje rozpoznat náladu člověka, s nímž mluví, a předvídat, co řekne.

O špatných zprávách se samozřejmě dozvídají předem. Připravují se na to, ale většinou je jejich úsilí marné. Jde o to, že Raci mají tendenci brát si všechno osobně.

Z tohoto důvodu jim způsobuje bolest jakákoli nepříjemná událost, i ta nejmenší.

Štír

Zástupci tohoto souhvězdí jsou vždy velmi citliví na emoce druhých. Díky tomu jsou Štíři schopni rozpoznat, co se děje, a mohou se předem připravit na to, že uslyší něco nepříjemného.

Proto je žádná zpráva nepřekvapí a nevyvede je z rovnováhy na dlouho. To Štírům usnadňuje život, protože jsou vždy ve střehu a nedělají si iluze.

Ryby

Podvědomí dává Rybám signály o všem. Ryby tyto signály umí rozpoznat. Jejich šestý smysl je obzvlášť aktivní, když se děje něco hrozného.

Z tohoto důvodu Ryby okamžitě vycítí, že se něco děje, a odhadnou, kdo a kdy jim přinese špatnou zprávu. Ve většině případů se jejich předpovědi vyplní.

To překvapuje jak je samotné, tak jejich okolí.

Intuice nikdy nezklame zástupce z pod těchto znamení. To jim umožní připravit se na to, že budou informováni o něčem nepříliš příjemném.

Hlavní foto: google.com