"Bez práce není kola". - říkají znamení zvěrokruhu, která si nedokážou představit život bez práce. "Práce nezaujme, neunikne!" - křičí ti, kteří se narodili v jiných souhvězdích, a převracejí se se svými sušenkami na pohovce. Tak zjistíme, kdo je připraven pracovat ve dne v noci a kdo sní o věčných prázdninách. Beran a Býk

Beran si brousí nehty pilníkem a udiveně se dívá na Býka, který už hodinu štípe dřevo a nemyslí na to, že by přestal. Je to jasné, protože Beranův živel je oheň, který ho nutí vyhledávat dobrodružství, dovolenou a zábavu - co práce, to po večírku, na který by přišel domů. A trpělivý Býk hledá něco, co by mohl dělat i na dovolené - zemský živel nenechá Býka lenošit.

Blíženci a Rak

Dvojčata milují jakýkoli pohyb a nikdy se nevzdávají aktivity, ale doma na pohovce se nudí. A Rak se schovává ve své ulitě a stěžuje si - dejte mi pokoj, jsem v pořádku. Je to tu v pořádku a nikdo vás nenutí pracovat.

"Jsem Rak a nejlépe se mi odpočívá s knihou na pohovce. Nesnáším sport, jakoukoli aktivitu, přijdu domů z práce, ohřeju si večeři a sednu si do svého oblíbeného křesla. Ti, kdo kritizují můj životní styl, jsou otravní. Všichni lidé jsou různí, nakonec to pochopíte a uklidníte se svým "celý život vás mine". Kasia, 25 let

Lev a Panna

Patronem Lva je slunce a slunce nemusí pracovat, musí jen svítit a těšit všechny kolem sebe. Proto Lev potěší - a vy, Panny, pracujte dál, slunce je stále vysoko. Panny se o to velmi rády snaží - když je v noci vzbudíte a nabídnete jim, co mají dělat, Panny se nadšením zhroutí a nastíní plán činnosti, který je třeba okamžitě realizovat.

Váhy a Štír

Mají dvě společné věci - jsou vedle sebe v kruhu zvěrokruhu a jsou to velmi pracovitá stvoření. Vzdušný živel žene Váhy k výkonům a rekordům. A voda odnáší Škorpiony k novým břehům - postavit si chatrč nebo najít ropu. Štíři si nedokážou představit, že by byli nečinní - pracovat, pracovat a zase pracovat - to je postoj houževnatých Štírů.

Střelec a Kozoroh

Střelec leží na gauči a vypráví zábavné historky. Kozoroh zatím vysává. Vše je spravedlivé - všem se splnilo jejich přání. Jupiter nutí Střelce k výkonům, ale tyto výkony nesouvisejí s prací - život je dán radostí, a tak si Střelec užívá nečinnosti. A přísný a ctižádostivý Saturn nutí Kozoroha pořádně se zapotit.

Vodnář a Ryby

"Dejte nám něco na práci," - kňučet Vodnáři. Jsou to lidé, kteří vymysleli rčení "povinnost na prvním místě, potěšení na druhém". Ale Ryby se jen chichotají, protože jejich patron Neptun je planetou fantazie. A je pohodlnější fantazírovat na pohovce než u přístroje.

Tak moc se lišíme - někdo se fláká, někdo tvrdě pracuje. Ale náš život je naše volba a ani hvězdy nemají právo odsoudit některé ze znamení zvěrokruhu.

Hlavní foto: uznayvse.ru