V životě se často stává, že žena něco řekne a ono se to splní. Kdo je ta žena? Možná jen hádala? Nebo má nějaké kouzelné schopnosti?

V astrologii existují pouze tři znamení zvěrokruhu, jejichž zástupci jsou obdařeni zvláštním darem. Všechno, co řeknou, je pravda a vždy mají pravdu. Proto jsou tito tři schopni vyslovit slova "měl jsem pravdu" mnohem častěji než všichni ostatní. Vše, co vyslovili, je svého druhu proroctví.

1. Panna

Ženy narozené ve znamení Panny si umí všímat detailů a maličkostí. O něčem mluví, jen když jsou si tím stoprocentně jisti. A vždycky to vyjde najevo, pokud Panna něco řekla, bude to tak. Její okolí by se mělo smířit s tím, že ví víc. Pokud si není jistá, nikdy nepromluví. Proto nemá smysl se s takovou ženou hádat, ani se o to nepokoušejte. Jako nikdo jiný dokážou tyto ženy vnímat vibrace okolního světa. Jejich slovům musíte naslouchat velmi pozorně. Panny často vycítí blížící se nebezpečí. Neměli byste se jich bát, protože jsou to velmi mírumilovní lidé.

2. Štír

Jen si zavtipkovala a všechno se přesně splnilo. Je to intuice? Ano, je to pravda. Toto znamení zvěrokruhu vždy důvěřuje "vodítkům" své intuice a v tom má pravdu. Intuice Štíra nikdy nezklame. Totéž platí o jejich hodnocení lidí. Takové ženy dokážou druhé dotáhnout téměř do konce, a proto často samy trpí, protože někdy chtějí v lidech vidět jen to dobré. Štír vždy cítí, kde a kdy má zasáhnout. Velmi často se jim podaří využít pokynů osudu. Nesnese odpor druhých, na který reaguje určitými negativními zprávami, a to zcela bez přemýšlení o důsledcích. A teprve když se stane něco nepříjemného, začne vyprávět o svých myšlenkách a slovech. I když to často nic neřeší.

3. Ryby

Žena narozená v tomto znamení velmi často řekne něco úžasného, něco, čemu je těžké uvěřit. Ale jak ukazují fakta, vše, co se říká, se naplňuje. Navíc může mít prorocké sny, které se dříve či později promění ve skutečné události. A zde je úkolem ženy naučit se tyto sny rozluštit. Jinak by tyto náznaky osudu mohly zůstat bez povšimnutí. Nebo pokud si jich všimnete, tak příliš pozdě, když už se naplnily. Pro lidi v jejím okolí je lepší být mezi jejími přáteli než mezi nepřáteli, protože tím, že k někomu chová zášť, může žena Ryba člověku ublížit. A nedělá to schválně. Proto musíte být velmi opatrní, když máte ve svém středu Ryby. Abyste, nedej bože, tohoto zdánlivě neškodného tvora neurazili.

Hlavní foto: google.com