Čiňte dobro a budete odměněni. Ano, ale odměna přichází pozdě. Než se tak stane, musíte vydržet více než jednu ránu do zad. Je těžké zůstat loajálním a laskavým člověkem, když svět je jako ježek, který vypouští jehly.

Jsou lidé, pro které je laskavost stavem mysli. Od přírody v nich není žádná zloba, a dokonce i špatné slovo a zradu ignorují, snášejí bolest a dál se usmívají na svět.

Aby si zachovali bezpečí, oddělují se od lidí. Nevedou živé rozhovory. I když jeden rozhovor s takovým člověkem v soukromí mu někdy pomůže přehodnotit celý jeho život.

Vždy, v každé situaci, nést dobro, i když je srdce zraněné stopami lidské zrady, pod mocí několika málo lidí. Neuzavírá se před světem, ale naopak, snaží se ho každý den zlepšovat.

Tento pohled je charakteristický pro několik znamení zvěrokruhu. A zdá se, že život je hodně rozmazluje, i když nikdo netuší, jak často srdce těchto malých andílků pláče.

Pokud má někdo blízký potíže, Býk to vycítí. On nebo ona bude první, kdo zavolá a zeptá se: "Co se děje?" Vždycky ví, kde to bolí, a snaží se pomoci.

Býkova oddanost někdy překračuje hranice rozumu. Může zapomenout na jídlo, na domácí práce a celý den se starat o druhého člověka a přemýšlet, jak mu pomoci. Na oplátku se o něj nikdo nebude tolik zajímat.

V lepším případě bude jeho zájem považován za samozřejmost, v horším za další zradu. Anděl v Býkově duši se rozpláče a slíbí si, že se stane lhostejným. Po dalším volání o pomoc však Býk opět vyrazí na pomoc.

Anděl Raka příliš často pláče, a kdykoli se snaží lidem otevřít, dostává na oplátku bolest. Jeho víra v dobro ho však nutí znovu a znovu se vydávat na pomoc.

Něco uvnitř mu říká, že na tomto světě je ještě světlo, a Rak se ho usilovně snaží najít. Neumí odmítnout mužovu žádost. Odvrátit se, když jde do tuhého.

Rak rozdává teplo své duše ve snaze zahřát svět. A nic za to nedostane. I když si ho lidé neváží, jsou často pokrytci, ale jeho laskavost je silnější, vydrží.

Střelec nezná pojmy jako pomsta a intriky. Ano, někdy se vědomě vyhýbá lidské společnosti, ale dělá to jen pro svou vlastní ochranu. Když je sám, je menší pravděpodobnost, že ho někdo bodne do zad.

Usmívejte se, i když vám srdce pláče, proč dávat najevo své skutečné emoce, protože jim nikdo nebude rozumět. Střelec přináší světlo, rád se dělí o své štěstí, probouzí v lidech jejich nejlepší vlastnosti.

Na oplátku nedostane nic dobrého. Neočekává za to žádnou odměnu a vše dělá čistě pro svou dobrotu. Je zvyklý, že jeho pomoc zůstává nepovšimnuta, a zrada nemůže z jeho duše vymýtit dobrotu.

Ryby se zdají být naivní tvorové. Jejich image velmi často přitahuje pozornost bezohledných lidí, kteří se řídí vlastními zájmy. Koneckonců, Ryby budou na člověka myslet pozitivně až do poslední chvíle.

A i když všichni kolem Rybu ujišťují o opaku, celá příroda se zlu brání. I v tom největším nepořádku dokáže najít něco dobrého. Když život pohltí temnota, ryby budou první, kdo spatří paprsky světla.

Hlavní foto: kakao.im