Tento zvyk jim neprospívá.

Schopnost poučit se z vlastních chyb je neocenitelná. Někdy se to však mění v posedlost, když člověk neustále myslí na stejnou věc, na situaci, která se stala, a neustále ji v hlavě analyzuje. Z nějakého důvodu přichází s možnostmi, jak by se dalo v té či oné situaci něco říct nebo udělat. Ale to už se přece stalo!

Zde jsou lidé z několika znamení zvěrokruhu, kteří příliš přemýšlejí, a tím si škodí.

Blíženci

Mají tendenci přehánět a přemýšlet o věcech v obrovském měřítku. Jejich myšlenky se mění tak rychle, že si sotva stihnou vybavit vše, co je napadlo. Zároveň se Blíženci rozhodují poměrně snadno, ale proces, který je s tím spojen, může trvat příliš dlouho. Poté vždy přemýšlejí, zda učinili jediné správné rozhodnutí a jak by se věci mohly vyvíjet, kdyby jednali jinak.

Rak

Rakové se vždy obávají, že se situace nevyvíjí v jejich prospěch. I když je vše v pořádku, stále se obávají, že za rohem čeká selhání. Tento způsob myšlení negativně ovlivňuje jejich náladu. Lidem kolem sebe snadno odpouštějí chyby, ale vlastní chyby považují za něco strašného. Jen musí pochopit, že nikdo není dokonalý a nemusí dělat všechno perfektně. Tento zbytečný tlak jim brání splnit jejich očekávání.

Panna

Panny mají analytický přístup ke každé situaci. Než se rozhodnou, třikrát se zamyslí a vše pečlivě analyzují od začátku až do konce. Potřebují mít všechny informace, aby mohli navrhnout co nejefektivnější plán. Proto dosahují významných profesních úspěchů a často mají problémy ve vztazích, protože nic neponechávají náhodě a tím zabíjejí jakoukoli záhadu.

Býk

Býk strávil nejednu bezesnou noc přemýšlením o tom, jak by se ta či ona situace mohla vyvinout. Neustálé pochybnosti a úvahy o nepravděpodobných scénářích je nejen zpomalují, ale také jim brání v tom, aby se posunuli vpřed, vyjádřili své myšlenky a sledovali své cíle. Jsou zvyklí starat se o své blízké a snažit se jim usnadnit a zlepšit život, takže často zapomínají, že mají v rukou svůj vlastní život, za který jsou zodpovědní.

Váhy

Váhy se někdy uzavírají do sebe a dovolují svým myšlenkám, aby je doslova přenesly do jiné dimenze, která ne vždy přímo souvisí s jejich aktuální situací. Například když jsou v práci a trápí je problémy ve vztazích, které potřebují vyřešit, zcela ztrácejí produktivitu, znovu a znovu přemýšlejí o situaci a snaží se učinit správné rozhodnutí. Nebýt jejich vrozené nerozhodnosti, k takovému problému by vůbec nedošlo. Často však dělají spontánní rozhodnutí, která je nutí neustále přemýšlet, zda udělali správně, nebo ne.

Kozoroh

Nikdo by nikdy neřekl, že Kozorozi mají tendenci přemýšlet o stejné situaci stále dokola, protože se o své myšlenky zpravidla nedělí s ostatními a raději si je nechávají pro sebe. Někdy jsou tak zamyšlení, že nemohou normálně fungovat v každodenním životě. I když nemají tendenci o tom či onom rozhodnutí před jeho učiněním přemýšlet, stejně ho nakonec vyhodnotí z hlediska správnosti.

Hlavní foto: femmie.ru