Astrologové určují 4 znamení zvěrokruhu, jejichž ženy mohou muže inspirovat k obtížným činům.

Ženy s rakovinou dosáhnou toho, co chtějí, ať to stojí, co to stojí. Zástupci tohoto znamení mají zvláštní taktiku pro jednání s muži, která se vyvinula v průběhu let.

Nedostávají se do hysterie a nesetkávají se se svým milovaným mužem s nároky. Ženy tohoto znamení čerpají informace z různých zdrojů a nikdy nepropásnou příznivé situace pro rodinu.

Tiše a něžně tlačí svého muže k závažným a obtížným činům. Stojí za zmínku, že ženy ve znamení Raka se vždy prezentují tím nejlepším způsobem.

Žena ve znamení Panny žije pro svého milovaného, ale vždy drží ruku na tepu. Zástupcům tohoto znamení chybí měkkost a lichotky, aby od muže dostali, co chtějí.

To je to, co skutečně chybí. Tyto ženy však mají strategické myšlení a dar předvídat výsledek případu.

Muž, který se několikrát přesvědčil o správnosti předpovědi Panny, jí začne zcela důvěřovat a poslouchat její rady. Právě v tomto případě může moudrá Panna udělat z křehkého člověka diamant a inspirovat ho k činu.

Ženy ve znamení Vah mají opačnou taktiku než ženy v Panně. Zástupci tohoto znamení skvěle hrají na struny duše zamilovaného člověka.

Ženy ve znamení Vah dokážou z muže udělat poslušného otroka, který bude plnit jejich rozmary.

Ten člověk samozřejmě nikdy nepochopí, že je na háku. Náklonnost a vášeň mu to nedovolí tušit.

Ženy ve znamení Štíra zaujímají dominantní místo v seznamu múz, které mohou muže inspirovat k činům. V těchto ženách se dobro a zlo snoubí tak krásně, že člověk neprojde kolem.

Svádět muže, uchvátit jeho mysl a tělo, Štíry nic nestojí. Právě oni jsou schopni udělat z průměrného občana prosperujícího člověka, hlavu rodiny.

Hlavní foto: google.com