Něžnost je vlastnost, kterou každá žena od svého milovaného muže očekává. Vzhledem k povaze mužské výchovy v naší společnosti ji však ne všichni muži dokáží projevit.

Mnozí to považují za projev slabosti a ženskosti a někdo k tomu prostě nemá přirozené sklony.

Nicméně někteří muži opravdu umí projevit své partnerce opravdovou něhu. Především je takové chování typické pro zástupce určitých znamení zvěrokruhu.

Býk nepůsobí příliš romanticky jen na první pohled. Lidé v tomto znamení opravdu neradi ztrácejí čas něžnými slovy a je nepravděpodobné, že by zpívali serenády pod oknem nebo psali básně na počest své milované.

Býci projevují svou něhu a péči praktičtějším způsobem: starají se o to, aby žena, kterou zbožňují, měla vše, co potřebuje, včetně jídla - často připravují večeře a dávají dárky.

Je pro ně obtížné vyjádřit lásku slovy, ale vždy ji vyjadřují svými činy. To nejčastěji ocení ženy, které se rovněž narodily v zemských znameních zvěrokruhu.

Muži narození v tomto znamení jsou považováni za nejjemnější. Vyjadřují to mnoha způsoby: rádi dávají dárky a nešetří vlídnými slovy.

V prvních týdnech vztahu se mohou chovat poměrně plaše, ale v budoucnu začnou svému partnerovi věnovat hodně času a pozornosti.

Kromě toho jsou to ti nejněžnější a nejpečlivější otcové, pro které je duševní stav dětí velmi důležitý, uspokojují jejich potřebu rodičovské lásky, pozornosti a upřímné vzájemné komunikace.

Díky péči o své blízké jsou představitelé tohoto znamení jedni z nejžádanějších partnerů - ve zralém věku totiž jen velmi zřídka zůstávají sami.

Panny často působí jako hrubé a velmi praktické osoby a v komunikaci jsou spíše nudné. Možná je jim to do jisté míry vlastní, ale v praktické péči o blízké je nikdo nepřekoná.

Panny se velmi starají o zdraví a pohodu svých blízkých, vždy jim pomáhají zvládat obtíže a nikdy je nenechají bez podpory v problematické situaci.

Zdá se jim, že takový projev něhy je mnohem cennější než slova a romantická gesta. Možná mají pravdu: díky takové péči se lidé cítí pohodlně a přestanou se obávat možných problémů.

Muži ve znamení Ryb projevují svou něhu tím nejznámějším a nejtradičnějším způsobem. Jsou to ti, kteří svým milovaným píší básně, zpívají písně, malují obrázky svých milovaných na papír a místo banálních kytic růží dávají jako dárek právě ty květiny, které jejich partner miluje.

Ryby často mluví o své lásce. Když jsou nuceni se rozloučit, píší si dlouhé a romantické dopisy.

Kvůli jisté plachosti je pro ně obtížné navazovat nové vztahy, ale málokdy se rozcházejí - hlavně proto, že dokážou stoprocentně vyjádřit svou něhu a lásku, pro kterou jsou jejich blízcí ochotni udělat ve vztahu mnoho kompromisů.

Hlavní foto: google.com