Ne všichni lidé jsou schopni pohádkové lásky. V tomto ohledu astrologové určili 5 znamení zvěrokruhu, u nichž je nejméně pravděpodobné, že se zamilují.

Blíženci

U Blíženců se neschopnost milovat nejčastěji projevuje nepříjemnými činy, které mohou vykonat vůči milované osobě. Dnes si mohou vyznávat lásku a zítra budou milovat úplně jiného člověka - proto jsou Blíženci považováni za nejproměnlivější znamení zvěrokruhu. Připoutat k sobě takovou osobu bude poměrně obtížné, protože Blíženci se vyznačují dynamikou - často nechtějí mít děti, dělat svatby atd.

Kozoroh

Kozorozi jsou lidé, kteří nemohou žít bez práce (jinými slovy workoholici). Takoví lidé prostě nemají čas na lásku. Pokud se někomu podaří spojit svůj život s Kozorohem, je důležité si uvědomit, že je to druhý partner, kdo bude muset udržovat milostný vztah. Kromě toho jsou lidé v tomto znamení zvěrokruhu velmi nudní a jakýkoli projev náklonnosti ze strany milované osoby považují za něco přirozeného. S takovými lidmi byste se také neměli hádat, protože dokázat jim, že mají pravdu, je prostě nereálné.

Vodnář

Vodnáři jsou typem lidí, u kterých je těžké získat lásku, protože více milují svobodu. Vodnáři projevují své city nejaktivněji na samém začátku vztahu, ale když se vztah dostane do vážnější fáze, jejich láska k partnerovi začne slábnout. Tito lidé se často nerozcházejí se svou druhou polovičkou z lítosti - vědí, že jejich partner bude cítit nelibost, a jen z tohoto důvodu vztah neopouštějí.

Štír

Štíři jsou ve vztazích poměrně opatrní. Mohou se člověku otevřít až po určité, obvykle dlouhé době. Takoví lidé, dokonce i ženatí, mohou dočasně ztratit jakékoli city ke své milované osobě. Kromě toho se Štír zamilovává poměrně pomalu a může si to kdykoli rozmyslet a přestat s vámi budovat vztah.

Rak

Je také vzácné získat lásku Raka. Je to proto, že lidé tohoto znamení zvěrokruhu, stejně jako Vodnáři, jsou schopni lásky pouze na začátku vztahu. Jsou schopni romantických námluv, ale dokud se vztah nestane opravdu vážným. Takoví lidé nemají rádi spontánní vztahy - žijí vždy "podle plánu".

Hlavní foto: google.com