Omar Sy se stal populární díky hlavní roli ve filmu "1 + 1". - se stal skutečnou hvězdou světového formátu. Mnozí se mylně domnívají, že se jedná o hercův filmový debut. Tento film z něj však udělal hvězdu. Dříve hrál herec pouze vedlejší role. Za zmínku stojí, že sám Omar se narodil v rodině uprchlíků ze Senegalu. Byla to početná rodina (8 dětí včetně herce), ale rodiče dokázali všechny děti dobře vychovat. Omar Sy v sobě cítil tvůrčí sklony, a tak snil o tom, že se stane hercem.

foto: oglavnom.su

foto: oglavnom.su

foto: oglavnom.su

Musel však projít obtížnou cestou s manželkou po boku. Pár se seznámil v 90. letech, hercova manželka se jmenuje Helen. Je logopedkou, a přestože Helen zdaleka není umělkyně, vždy svého manžela ve všem podporovala. Manželé jsou spolu již více než 20 let. Je třeba poznamenat, že manželé jsou rodiči mnoha dětí. Omar a jeho žena mají pět dětí a pečlivě je chrání před pozorností médií a fanoušků.

foto: oglavnom.su

Nyní se rodina přestěhovala do Los Angeles, protože herec má v Hollywoodu smlouvy na natáčení. Omarovi Sy je nyní 42 let. Hercova manželka se věnuje charitativní činnosti. Sám herec přiznává, že je do své Helen zamilovaný stejně jako v den, kdy se poznali.

foto: oglavnom.su

Hlavní foto: oglavnom.su